Bundll maakt een succes van sponsoring!


Mailen vanuit Bundll Sponsorbeheer

De wensen van onze klanten zijn voor ons erg belangrijk. Naar aanleiding daarvan hebben wij Bundll Sponsorbeheer uitgebreid met een handige mailfunctie voor contracten en facturen.

Contracten

Stel: je bent bij een potentiële nieuwe sponsor en die heeft interesse in een reclamebord. Hoe mooi zou het dan zijn als je deze sponsorafspraak ter plekke kunt afronden? Zodat je bijvoorbeeld geen nieuwe afspraak hoeft te maken voor het ondertekenen van een contract. En de sponsor zich niet meer kan bedenken.

Hiervoor heeft Bundll Sponsorbeheer nu een handige oplossing: Je kon al met één druk op de knop een nieuw contract genereren (PDF), maar je kunt dit contract nu ook direct vanuit Bundll Sponsorbeheer naar de sponsor mailen! De sponsor kan het contract dan meteen afdrukken en jullie kunnen dit direct tekenen. Weer een nieuwe sponsor erbij voor jullie vereniging!

Bekijk video

Facturen

Ook facturen kun je nu per mail versturen. Factureren was voor veel sponsorcommissies of penningmeesters altijd een tijdrovende klus. Nu niet meer: met één druk op de knop maak je een factuur aan in Bundll Sponsorbeheer, die je vervolgens direct vanuit Bundll Sponsorbeheer naar de sponsor kunt mailen. Dit scheelt veel tijd!

Bekijk video


Terug naar al onze nieuwsberichten