Bundll maakt een succes van sponsoring!


Veel gestelde vragen

1. Wat is Bundll?

Bundll biedt jullie sponsorcommissie online ondersteuning voor het beheren van alle sponsorzaken bij jullie vereniging. Denk hierbij aan het beheren van contactgegevens van sponsoren, het beheren van contracten en het aanmaken en exporteren van contracten en facturen. Met Bundll heeft jullie sponsorcommissie altijd en overal inzicht in de actuele status van de sponsoring bij jullie vereniging. Daarnaast is er een uitgebreid informatiecentrum aanwezig om jullie sponsorcommissie te ondersteunen. Kortom, Bundll biedt alle handvatten om een succes te maken! Bekijk hier alle mogelijkheden van Bundll.

2. Is Bundll moeilijk?

Nee, Bundll is erg gebruiksvriendelijk voor sponsorvrijwilligers. Daarnaast is er een uitgebreid informatiecentrum in Bundll met uitleg en tips. Bovendien ontvangt u bij het aanmelden een handige handleiding voor een goede start met Bundll.

3. Hoeveel kost Bundll?

Bundll is er in twee varianten: Bundll Gratis - voor €0 per maand en Bundll Extra - voor €25 per maand.
Hoe uitgebreider het pakket, hoe meer mogelijkheden Bundll biedt om een succes te maken van sponsoring.
Bekijk hier alle informatie over deze pakketten.

4. Is Bundll de investering waard?

Met de voordelen die Bundll biedt verdient deze investering zichzelf al snel terug. Bijvoorbeeld omdat de vrijwilligers weer extra enthousiast aan de slag gaan en daardoor extra sponsoren binnenhalen. Eén extra sponsor is daarbij vaak al voldoende. Bekijk in onze flyer waarom Bundll de investering waard is

5. Hoe lang loopt een abonnement van Bundll?

De looptijd van een Bundll abonnement is 12 maanden en wordt automatisch verlengd met 12 maanden.

6. Hoe kan ik Bundll opzeggen?

De contactpersoon van jullie vereniging kan Bundll schriftelijk, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand, opzeggen. Alle gegevens en de toegang tot Bundll zijn per opgezegde datum niet meer te raadplegen.

7. Wat zijn de betaalmogelijkheden voor Bundll?

Bundll wordt jaarlijks vooraf gefactureerd voor 12 maanden.

De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan.

8. Kan ik gegevens exporteren uit Bundll?

Ja dit kan. Afhankelijk van jullie pakket zijn er een aantal exportfuncties naar Excel aanwezig. Daarnaast kunnen contracten en facturen direct als PDF-bestand worden gedownload. Daarnaast kunnen meerdere facturen als los PDF-bestand in één ZIP-bestand of als één samengevoegd PDF-bestand worden gewownload.

9. Ik wil een extra gebruikersaccount en rol voor onze Bundll omgeving, kan dat?

Ja dit kan. De contactpersoon van jullie vereniging kan een extra rol aanschaffen tegen een prijs van 5 euro per maand per rol. Hiervoor wordt een extra factuur gestuurd. Jullie contactpersoon kan extra accounts aanvragen via info@bundll.nl

10. Kan ik onze Bundll omgeving upgraden naar een ander pakket?

Ja dit kan. De beheerder van jullie Bundll account kan in Bundll een upgrade uitvoeren. De bijkomende kosten zullen op factuurbasis worden verrekend.

11. Is Bundll veilig om te gebruiken?

Ja. Elke Bundll gebruiker heeft een unieke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord waarmee toegang wordt verschaft tot Bundll.

Daarnaast maakt Bundll gebruik van een beveiligde verbinding d.m.v. SSL. SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

13. Zijn jullie ingeschreven bij de KVK?

Ja, wij staan ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58882537


Gratis aanmelden
Bij het aanmelden voor Bundll ontvangt u een handige handleiding voor een goede start met Bundll